My favorite band

I just discovered my favorite band : http://orangeiguanas.com/

Monday, November 14, 2011

The idiots are taking over (again)

Ε ναι λοιπόν τα καταφέραμε. Κάναμε το κύκλο μας σαν χώρα.

Μετά από 40+ χρόνια διακυβέρνησης λαμογιών, επιστρέφουμε στους καθυστερημένους. Και το καλύτερο είναι ότι τα ίδια τα λαμόγια τους ξαναβάζουν στην εξουσία. Σου λένε, αφού εμείς τα κάναμε όσο πουτάνα γίνεται ας ξαναφέρουμε και μερικούς καθυστερημένους/φασίστες να κάνουμε Reset που λένε στα κομπιούτερ.

Υπουργός ο βορίδης. Ναι το πρώην μέλος της ΕΠΕΝ, δηλαδή ένας καθαρόαιμος χουντικός, καθυστερημένος υπάνθρωπος, που κυκλοφορούσε με τσεκούρια κυνηγώντας κόσμο είναι πλέον υπουργός της χώρας. Νομίζω ούτε ο χειρότερος εχθρός της κοινοβουλευτικής χούντας που μας κυβερνά δεν περίμενε τέτοιο τραγέλαφο. Ένα μικρό hint περί βορίδη έτσι να το κάνουμε πιο spicy το θέμα:


Σούπερ.

Επίσης τα λαμόγια έβαλαν και υφυπουργό τον ύψιστο καραγκιόζη και τρομπαδούρο της ελληνικής πολιτικής σκηνής, τον Άδωνι. Τον μπουμπούκο μας. Αυτόν για τον οποίο γελάει το πανελλήνιο και του οποίου ΜΙΑ εκπομπή να έχεις δει έστω και κατά τύχη, θα ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ στην ιδέα ότι υπάρχουν άνθρωποι (;) που θα τον έβαζαν έστω και υφυπουργό. Κι όμως είναι πλέον. Μερικά σπαρταριστά ντοκουμέντα του υφυπουργού ναυτιλίας της Ελλάδας:



Τα σπάμε.

Έτσι λοιπόν ξεκινάει η επιστροφή στους καθυστερημένους; Ξεχάσαμε τι έκανε ο τελευταίος καθυστερημένος στην εξουσία;;; Πολύ φοβάμαι πως αρκετοί έχουν αρχίσει να ξεχνάνε. Αυτοί που θυμούνται ας προσπαθήσουν να κάνουν και τους υπόλοιπους να νιώσουν τι πάει να γίνει....



Δεν έχει πολύ παρόμοιο τονισμό με τον Άδωνι; Τηρουμένων των εποχών του καθενός φυσικά...


Ρε δε θέλουμε ούτε ΛΑΜΟΓΙΑ, ούτε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ. Τον μαλάκα τον λαό επιτέλους θέλουμε....


No comments:

Post a Comment