My favorite band

I just discovered my favorite band : http://orangeiguanas.com/

Saturday, October 22, 2011

"Το μεγάλο ερώτημα"

Πέρασε ένα διήμερο αγωνιστικής τρέλας στους δρόμους και τις πλατείες όπου καταλήξαμε ως τυπικοί ελληνάρες να βριζόμαστε μεταξύ μας, ενώ παράλληλα οι 153 ξεφτιλισμένοι ψήφιζαν το πολυνομοσχέδιο που καταστρέφει εργατικά δικαιώματα κερδισμένα με αγώνες και αίμα.
Το αστείο όμως της υπόθεσης είναι το δήθεν "μεγάλο ερώτημα" που παραμένει σύμφωνα με τους παμίτες:
"Γιατί δύο μήνες που είστε έξω απ'τη Βουλή δεν την πήρατε και με περισσότερο κόσμο κιόλας; Τότε λέγατε ότι έφταιγε το ΚΚΕ που δεν ερχόταν και τώρα που ήρθε φταίει πάλι αυτό."

Μάλιστα.
Είναι δυνατόν σοβαροί άνθρωποι να έχουν ακόμα τέτοια ερωτήματα; Κρατική καταστολή ρε βλάκες, αυτό που δεν αντιμετωπίζει το "φιλοκρατικό" ΠΑΜΕ. Και τώρα πήρε και τη θέση της όταν χρειάστηκε, έστω και χωρίς να το επιδιώκει (όπως διατείνονται οι ίδιοι).Έχουν πέσει χιλιάδες χημικά και άπειρο ξύλο στο Σύνταγμα και μάλιστα σε εντελώς ειρηνικές διαδηλώσεις, το να λες "γιατί δεν πήρατε τη βουλή" είναι τουλάχιστον αστείο.
Πάντως μας προσέφερε μια πολύ τεταμένη ατμόσφαιρα το σκηνικό με πορείες μπροστά απ'το ΠΑΜΕ που κοιτούσε με μάτια γεμάτα μίσος το κόσμο να του φωνάζει ότι έχει γεμίσει χαφιέδες (δε δίνουμε κόσμο στους μπάτσους ρεεεεε)...
Μια ομορφιά είμαστε σ'αυτή τη χώρα, μια ομορφιά.

No comments:

Post a Comment